HUISREGELS

 

- Kom tijdig naar je afspraak. Dit wil zeggen; geen 15 minuten te vroeg of te laat, maar op het afgesproken uur! Andere klanten hoeven immers niet te wachten omdat jij bijvoorbeeld te laat was. Wees dus respectvol naar elkaar toe.

 

- Wij vragen je minstens 24u van tevoren je afspraak te annuleren, indien er iets is tussengekomen. Ben je je afspraak vergeten of kom je niet opdagen, dan wordt er de helft van het bedrag van uw behandeling aangerekend. Weiger je van dit te betalen, dan zullen er de verdere nodige stappen ondernomen worden. Ook onze tijd is kostbaar.

 

- Ben je de dag van je afspraak ziek? Gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen, zodat je afspraak naar een later moment kan verplaatst worden. Bij klachten van niezen, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, koorts, ... verwacht ik dat je je afspraak verplaatst!

- Om tijdsbesparend te kunnen werken, vragen wij aan alle nagelklantjes om thuis in alle rust al eens na te denken over welke prachtexemplaren zij terug wensen. Alle nodige voorbeeldjes van nailart kan je altijd op onze instagrampagina (Lotsofbeauty_bycharlotte) terugvinden. Of heb je elders een mooi voorbeeld gezien, breng gerust een foto mee.

- Aan alle nagelklantjes vraagt Lot's of Beauty duidelijk bij het inplannen van een afspraak om door te geven of het gaat om een bijwerking op hun 'eigen' nagels of dat hun eigen nagels langer gemaakt moeten worden.

- Aan alle wimperklantjes vraagt Lot's of Beauty expliciet om op de dag van hun afspraak geen make-up te dragen & al zeker geen mascara! Indien je dit wel doet, kunnen wij je niet garanderen dat je wimpertjes mooi blijven zitten.

 

Hopende op jullie begrip en samenwerking hiervoor!